Afslanken met Cavitatie

U wilt informatie over afslanken met cavitatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen deze behandeling al enige tijd, en kunnen u er van alles over vertellen. U kunt door deze methode namelijk vet laten verwijderen zonder dat er een operatie aan te pas komt. De behandeling kan gewoon uitgevoerd worden in onze beautysalon. Voor de aanvang van de behandeling om af te slanken met cavitatie is er door één van onze medewerkers met u besproken welke gebieden van uw lichaam u behandeld wilt hebben. Op deze zones van uw lichaam worden zogenaamde transducers geplaatst die het werk gaan doen, en waardoor u uiteindelijk vet zult verliezen.

Wat gebeurt er zoal waardoor ik ga afslanken met cavitatie?

Door middel van ultrasound golven worden de vetcellen in uw lichaam opengemaakt, dit wordt gedaan door de transducers. Doordat de vetcellen open zijn, kan het lokale vet worden afgevoerd via uw systeem. Met een cavitatiebehandeling kunt u snel en lokaal vet verliezen in korte tijd, zonder dat u daarvoor stevig hoeft te sporten of streng moet lijnen. De behandeling is geheel pijnloos, iets wat natuurlijk prettig is om te weten. Tijdens de behandeling ligt u comfortabel op een behandelingsbank.

Afslanken met cavitatie op de volgende gebieden:

  • Buik
  • Lovehandles
  • Zadeltassen
  • Binnenkant dijen
  • Binnenkant knieën
  • Kuiten
  • Armen
  • Bovenarmen

Deze methode is uitermate geschikt voor mensen die lokaal wat vet kwijt willen. De methode is helaas absoluut niet geschikt voor mensen met een obesitas probleem. U kunt de cavitatiebehandeling perfect doen in combinatie met een dieet of sporten, maar dit is geen verplichting. Ook zonder een dieet heeft de cavitatiebehandeling zich al meermalen bewezen. Wilt u ook een cavitatiebehandeling of liever informatie over één van onze andere behandelingen waarbij u vet kunt verliezen? Kijk dan rustig rond op onze website, u vindt veel informatie over onze behandelingen. Wilt u een afspraak? Bel dan naar: 0316-345444.