Hannah Huidcoach

Iedere huid een nieuwe kans geven? De hannah huidcoach weet hoe! Met haar eigen visie, ervaring en streven zichzelf te onderscheiden, bracht wijlen Hannah Hakze intensief huidherstellende producten en bijbehorende, geavanceerde behandelmethodes op de markt. Door haar jarenlange ervaring en enorme kennis van de huid, heeft Hannah Hakze tevens het hannah systeem voor huidverbetering ontwikkeld. Als schoonheidsspecialiste was het Hannah’s droom om alle mensen er op hun mooist te laten uitzien. Vele cursussen, opleidingen, 27 praktijkjaren en een eigen gebalanceerde productlijn verder, kan men bij hannah S.I.R.C. zonder meer zichtbare huidverbetering beloven aan iedereen die volgens het hannah-systeem voor huidverbetering werkt!

Van schoonheidsspecialiste naar hannah huidcoach!

Omdat we veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van uw huid, spreken we over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’! Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van u. U zult uw eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het Hannah systeem te kunnen profiteren. Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring als huidcoach en zijn in staat om u dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

Individuele benadering door een hannah huidcoach

Ieder mens en dus elke huid is uniek. Dat betekent, dat de hannah huidcoach geleerd heeft om het hannah systeem voor huidverbetering hierop telkens individueel zorgvuldig aan te passen. Op die manier bereiken we de allerbeste resultaten in spraakmakende huidverbetering!

Eerst herstellen, dan behandelen

Wanneer de huid moet worden verbeterd, zal deze in eerste instantie moeten worden hersteld om haar überhaupt goed te kúnnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de hooggedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten namelijk niet optimaal werken en qua resultaten dus helaas veel te wensen overlaten! Huidherstel houdt bij de hannah huidcoach in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht vóórdat deze effectief behandeld kan worden. Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandelingen, producten en klantbenadering te halen.

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. De hannah huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Up-to-date kennis

In Voorthuizen waar de hannah trainingen worden gegeven, vinden regelmatig diverse workshops alsmede de hannah nascholingsdagen plaats. Dit gebeurt, omdat de technieken voortdurend worden verbeterd. Wij blijven op die manier altijd actueel op de hoogte van de meest optimale hannah behandelmethodes, aanverwante producten en up-to-date kennis voor onze cliënten.

Geef ook uw huid een kans!

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Wij, als hannah huidcoach weten als geen ander hoe dit te realiseren en geven in onze salon daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!