Ontharen in Zevenaar

Bent u op zoek naar een adres waar zich kunt laten ontharen in Zevenaar? Dan kunt u terecht bij Skin Studio. Weet u trouwens dat een deel van onze behandelingen, afhankelijk van uw polis, vergoed kan worden door uw zorgverzekeraar?  Wij werken met drie verschillende technieken en zullen u hieronder een korte uitleg geven over deze verschillende technieken.

Harsen

Wanneer u kiest voor een hars behandeling, wordt er warme was aangebracht op de plek die geharst moet worden. Zodra deze was gestold is, wordt het weer verwijderd. Hierbij worden de haren inclusief de wortels verwijderd. Harsen is kan soms gevoelig zijn, maar het is wel een effectieve methode om tijdelijk van uw ongewenste haartjes af te zijn. Onze schoonheidsspecialiste zal er alles aan doen om deze behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen en zal na afloop een heerlijke verkoeling aanbrengen op de plek waar net geharst is.

VPL

VPL ofwel Variable Pulse Light is een methode waardoor u definitief van uw overbeharing af kunt komen. Wij pakken de haar bij de bron aan waardoor de begroeiing na verloop van tijd niet meer terug komt. VPL is gebaseerd op korte lichtflitsen die tijdens één flits een reeks snelle blokpulsen geven. Het pigment in het haar absorbeert het licht. De temperatuur in de haarfollikel stijgt tot 70°C, op deze manier wordt de haarfollikel vernietigd en kan er geen nieuwe haar terugkomen.

Elektrisch ontharen

Door middel van elektrisch ontharen bent u binnen een paar behandelingen verlost van uw ongewenste haartjes. Door het individueel behandelen van de haartjes is het middel perfect geschikt voor het behandelen van kleine oppervlaktes zoals bijvoorbeeld haartjes op de bovenlip. De behandeling bestaat uit het inbrengen van een dunne naald in het haarzakje. Via het naaldje krijgt het haarzakje een klein stroomstootje waardoor de haar los laat en dan wordt deze verwijderd door het pincet.

Zoals u leest bieden wij verschillende methoden aan om van ongewenste haartjes af te komen. Wilt u meer informatie over deze behandelingen? Op onze website staat nog veel uitgebreidere informatie over deze behandelingen. Wilt u liever uw vraag voorleggen aan één van onze schoonheidsspecialistes? Bel dan naar 0316-345444 en één van ons staat u graag ter woord.