Permanente Make-up in Zevenaar

U wilt graag permanente make-up in Zevenaar aangebracht krijgen? Kom naar Skin Studio in Zevenaar. En u wordt perfect geholpen door onze ervaren medewerksters. U wilt toch zeker dat uw permanente make-up in één keer goed wordt aangebracht? Permanent make-up mag niet opvallen, maar is natuurlijk mooi en past bij uw gezicht. Permanent biedt u vele voordelen, uw gezicht is nooit “naakt” en zelfs als u net uit bed komt heeft uw gezicht al een extra uitstraling door de permanente wenkbrauwen, eyeliner of lipliner.

Het voordeel ten opzichte van “gewone” make-up is dat permanente make-up niet kan uitlopen tijdens zwemmen, sporten of in de regen lopen. Naast het gemak heeft permanent make-up ook het voordeel dat we subtiele correcties kunnen aanbrengen in de vorm lippen en wenkbrauwen.

Werking van permanente make-up:

Met permanente make-up wordt er met hele fijne naaldjes in de huidlaag geprikt met een kleurpigment. Omdat de naaldjes heel snel op en neer bewegen zal er steeds iets van het pigment in de huid achterblijven. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de lederhuid. Het is dus vrij oppervlakkig, zodat dit ook op den duur weer zal vervagen. Dit vervagen gaat heel geleidelijk, omdat de huid steeds nieuwe cellen aan blijft maken. De kleur zal in de loop van de tijd afnemen en is de naam Permanent soms een beetje verwarrend. Er worden ook diverse technieken toegepast, om de behandeling mooi en zo natuurlijk mogelijk te maken. Permanent make-up blijft 2 tot 5 jaar zitten in tegenstelling tot tatoeages deze zijn levenslang. Kom naar Skin Studio in Zevenaar, ook als u permanente make-up in Zevenaar u beter uit komt! Wij hebben jarenlange ervaring en veel tevreden klanten die voor verschillende soorten behandelingen bij ons terug blijven komen.

Voor en na foto’s van Permanente make-up klik op foto.

Eyeliner
fulllips
eyebrow