VIP Cavitatie

Cavitatiebehandeling en cavitatieapparatuur

Wat is een cavitatiebehandeling? Kort gezegd, vetvermindering. Dit wordt gedaan met speciaal cavitatieapparatuur, de VIP Lipoline. Door middel van ultrasound golven worden de vetcellen in uw lichaam opengemaakt. Doordat de vetcellen op zijn, kan het locale vet worden afgevoerd via uw systeem. Met een cavitatiebehandeling kunt u snel, lokaal vet verliezen in korte tijd, zonder dat u daarvoor stevig hoeft te sporten of streng moet lijnen. U heeft hier immers niet altijd zin in of tijd voor. Vanzelfsprekend is het wel heel verstandig om altijd gezond te eten.

Cavitatieapparatuur

Met wat voor cavitatieapparatuur wordt de behandeling uitgevoerd? De VIP Lipoline is het cavitatieapparatuur waar mee gewerkt wordt. De Vip Lipoline zorgt er voor dat u afvalt terwijl uw spieren aan het versterken zijn. Het is pijnloos en u zult snel en langdurige resultaten ervaren. Een ervaring waar u zeer tevreden mee zult zijn.

Voor wie is de cavitatiebehandeling geschikt?

Deze methode is geschikt voor mensen die lokaal wat vet kwijt willen. De methode is helaas absoluut niet geschikt voor mensen met een obesitas probleem. U kunt de cavitatiebehandeling perfect doen in combinatie met een dieet, maar dit is geen verplichting. Ook zonder een dieet heeft de cavitatiebehandeling zich al meermalen bewezen. Overweegt u wel tegelijk te gaan diëten? Dan kunnen wij u verschillende diëten aanbevelen. Van Lignavita, Sanaslank tot de Sense! Afslankkuur. Wij adviseren u hier graag in en kunnen u, indien u dit wenst, begeleiden tijdens uw dieet. Wilt u ook een cavitatiebehandeling of liever informatie over één van onze andere behandelingen waarbij u vet kunt verliezen? Kijk dan rustig rond op onze website, u vindt veel informatie over onze behandelingen. Wilt u een afspraak? Bel dan naar: 0316-345444, wij zien u graag als klant!