VIP Chromosystem

De VIP is een zeer veelzijdig apparaat en komt voor uit meer dan 40 jaar onderzoek en ontwikkeling. De verbluffende werking van de VIP is wetenschappelijk aangetoond. Door een combinatie van verschillende behandelmethoden

Afslanken en verstevigen met de VIP transion

Algeheel en lokaal afslanken, versteviging van zowel gezicht als lichaam. In 1 behandeling kunt u 1 tot 4 cm afnemen in omvang, dit alles zonder inspanning en zonder pijn. Transion is een behandeling waarbij de spier elektrische prikkels krijgt toegediend. Dit veroorzaakt snel opeenvolgende samentrekkingen van de spier. Deze samentrekkingen zijn zo sterk dat ze de spieren kunnen spannen en verstevigen. Transion creëert een isotonische samentrekking van de spier. De machine geeft de spier de opdracht te verlengen en samen te trekken, maar levert hiervoor geen energie. De spier moet voor deze arbeid energie halen uit de voorraad lichaamsvet. Bij deze methode wordt vet als brandstof gebruikt wat een snelle afname van omvang tot gevolg heeft. Deze behandeling kan tot drie keer per week worden uitgevoerd. De spierstimulatie verbetert ook de bloedcirculatie en oxygenatie (verzadiging met zuurstof). Dit bevordert de cellulaire vernieuwing en reiniging van de huid, die stralend en stevig wordt.

Vetvermindering met VIP Lipoline

Dit wordt ook wel cavitatie genoemd. Door middel van ultrasound golven worden vetcellen opengemaakt, waardoor het locale vet kan worden afgevoerd via uw systeem.
Op deze manier kunt u snel, lokaal vet verliezen in korte tijd, zonder dat u daarvoor stevig hoeft te sporten of streng moet lijnen. Uiteraard is het voor u algehele welbevinden verstandig om een gezonde voeding tot u te nemen.
Deze methode is geschikt voor mensen die lokaal wat vet kwijt willen, deze methode is niet geschikt voor mensen met een obesitas probleem. De cavitatie kan ook goed in combinatie met een dieet worden gedaan, maar dat is geen verplichting.

Medische lymfedrainage met VIP Linfogei

Medische lymfedrainage, 10 x krachtiger dan een manuele drainage. Dit systeem kan ingezet worden om uw systeem te reinigen door teveel aan vocht af te voeren. Het kan gebruikt worden ter ondersteuning van het afslanken, maar kan ook heel goed ingezet worden bij bv acne behandelingen. Jarenlang was de lymfatische en veneuze drainage een massagemethode die handmatig werd toegepast, en de resultaten waren afhankelijk van de timing en ervaring van de specialist. Ons geautomatiseerde systeem heeft een hartsensor die de hartslag van de cliënt elke 10 seconden meet en bijhoudt. Het apparaat geeft het lichaam op het juiste moment en met de juiste druk een stroomstoot om de drainage op de effectiefste manier uit te voeren. De stroomstoot stimuleert de spieren die zich samentrekken en druk veroorzaken langs de lymfevaten en zo het drainage- en reinigingsproces versterken. De behandeling kan worden uitgevoerd op het bovenlichaam, het onderlichaam, het gezicht en een combinatie van deze drie. Met behulp van de analyse van uw lichaamssamenstelling worden deze configuraties aangepast aan de behoeften van uw lichaam. De behandeling kan tot drie keer per week worden uitgevoerd.

Verstevigen van spieren met VIP Isogei:

Met de VIP Isogei worden de spieren verstevigd en de contouren van het lichaam gecorrigeerd. Deze behandeling wordt specifiek ingezet voor huid- en spierverslappingen en het effect is al na 1 keer zichtbaar en merkbaar. Deze behandeling kan ingezet worden voor het liften van uw borsten en billen.

Electrostimulatie met de VIP Microgei

Een complete gezichtsbehandeling op basis van electrostimulatie, dat is wat de VIP Microgei precies doet. Door middel van microstroom op het gezicht krijgt u een gerevitaliseerde, soepele en stralende huid.

Chromotherapie met de VIP

Dit is een therapeutische behandeling die gebruikt maakt van verschillende lichtgolflengten om uiteenlopende huidproblemen aan te pakken. Elke kleur heeft verschillende eigenschappen en werkingen met verschillende effecten zoals kalmerend of opwindend, revitaliserend of normaliserend.

Magenta – stimuleert het herstellingsproces, verjongend, helend, bestrijdt verslavingen
Violet – Stimuleert immuniteit, eetlustremmend, bestrijdt cellulitis, anti-migraine.
Indigo –Anti-stress, remmer van het sensomotorische zenuwstelsel, vochtafdrijvend.
Blauw – Remedie tegen slapeloosheid en angst, ontstekingsremmend, koortswerend.
Turkoois –Ontstekingsremmend, koortswerend, vermindert effecten van zonnenbrand en jeuk.
Groen – Antibiotisch, ontgiftend, verbetert het algeheel welzijn en helpt bij stress en vermoeidheid.
Geel – Vermindert rimpels en striae, bevordert de spijsvertering.
Oranje – Helpt tegen depressie, stimuleert adrenaline, versterkt de werking van geel.
Rood – Helpt tegen cellulitis, overtollige vethophogingen, haaruitval en is stimulerend.

De chromotherapie kan ingezet worden bij diverse problemen, zoals acne, maar ook bij verslaving aan suiker of roken.