Atlantis Massage; tijd om blokkades op te ruimen?

Atlantis Massage; tijd om blokkades op te ruimen?

waterdruppel-300x198

 

We kunnen ons lichaam niet los zien van onze omgeving en onze geest, dit is totaal plaatje.
En alleen als dat totaal plaatje in harmonie is dan voelen wij ons helemaal op en top.
Helaas is dat bij weinig mensen waar.

Bij vele van ons is de balans weg, de Yin- en Yang zijn niet in harmonie, met het gevolg dat wij als mens niet
volledig in  evenwicht zijn.

 

Door ons hedendaagse jachtige leven bouwen we veel stress op, dit manifesteert zich als blokkades in ons lichaam en dit  kan ons lichamelijke en/of geestelijk klachten bezorgen.

Met de Atlantis massage maken wij op een heerlijke zachte ontspannen manier contact met uw lichaam en door een ritmische streling/massage van uw huid kunnen
wij u helpen de opgebouwde blokkades los te laten en te verwerken.
Wij kunnen dit alleen als uw ziel en uw innerlijk kind hiermee akkoord gaan, met andere woorden, wij kunnen geen ijzer breken met handen.
Uw systeem moet toe zijn aan de verwerking van uw probleem of blokkade en uw systeem moet het op dat moment ook aankunnen. Vooral dat laatste is erg belangrijk naar onze mening en die van onze leraar, Tjeu van Veldhoven

Bij deze Atlantis massage zal er in overleg met u gekeken worden wat er aan oude ‘blokkades en spanningen’ mag worden opgeruimd, om plaats te maken voor nieuwe energie in uw lichaam. Er gebeurd dus niets dat u niet wilt.
Tijdens de behandeling krijgt u meestal een mooie bewustwording aangereikt door Cvetka, waar u naar eigen inzicht wat mee kunt doen.
De aanreikingen tijdens deze massage zijn zuiver en komen van het Licht.

De Atlantis Massage wordt door Cvetka alleen of samen met Heidy gegeven, afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in onze agenda. De Atlantis Massage is ook heel goed te combineren met de hotstone massage.
De locatie waar wij de Atlantis massage geven is Skin Studio in Didam en bij Skin Studio Zevenaar.