Permanente make-up

Permanente make-up bij Skin Studio in Zevenaar

Permanent make-up mag niet opvallen, maar is natuurlijk mooi en past bij uw gezicht. Permanente make-up biedt u vele voordelen, uw gezicht is nooit ‘naakt’ en zelfs als u net uit bed komt heeft uw gezicht al een extra uitstraling door de permanente wenkbrauwen, eyeliner of lipliner.

Het voordeel ten opzichte van ‘gewone’ make-up is dat permanente make-up niet kan uitlopen tijdens zwemmen, sporten of in de regen lopen. Naast het gemak heeft permanente make-up ook het voordeel dat we subtiele correcties kunnen aanbrengen in de vorm van uw lippen en wenkbrauwen.

Werking van permanente make-up

Met permanente make-up wordt er met hele fijne naaldjes in de huidlaag geprikt met een kleurpigment. Omdat de naaldjes heel snel op en neer bewegen zal er steeds iets van het pigment in de huid achterblijven. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de lederhuid. Het is dus vrij oppervlakkig, zodat dit ook op den duur weer zal vervagen. Dit vervagen gaat heel geleidelijk, omdat de huid steeds nieuwe cellen aan blijft maken. De kleur zal in de loop van de tijd afnemen en is de naam Permanent soms een beetje verwarrend. Er worden ook diverse technieken toegepast, om de behandeling zo mooi en zo natuurlijk mogelijk te maken. Permanent make-up blijft 2 tot 5 jaar zitten. Dit in tegenstelling tot tatoeages; die zijn levenslang. Kom naar Skin Studio wanneer u een adres zoekt voor permanente make-up in Zevenaar of Didam!

Voor en na foto’s van permanente make-up.

20161122120-internet
20161122133B-internet