Bioresonantie

Wanneer je last hebt van vage klachten, al bij de dokter bent geweest en niet goed weet hoe je nu verder moet, lees dan eens verder.

Bij Skin Studio kunnen wij je namelijk behandelen door middel van Bioresonantie therapie. Soms raken de cellen in je lichaam door bepaalde gebeurtenissen zo verstoord dat zij niet meer optimaal functioneren. Dit gaat op den duur klachten veroorzaken. Tijdens de Bioresonantie behandeling wordt door elektromagnetische trillingen gemeten waar in je lichaam cellen in hun werking worden gestoord. Dit wordt gedaan met behulp van een Bicom. De inzet van de Bicom is geheel pijnloos.

Bicom

Met behulp van de Bicom worden er verscheidene zaken getest. Er wordt getest of je bijvoorbeeld een allergie of onverdraagzaamheid voor bepaalde stoffen hebt. Allergieën kunnen namelijk zonder dat je het doorhebt, zich plotseling ontwikkelen en door dit te testen met de Bicom kan het blijken dat je ineens allergisch bent geworden voor bijvoorbeeld een bepaald voedingsmiddel. Het kan ook zijn dat wij er bijvoorbeeld achter komen dat je lever net een beetje meer ondersteuning nodig heeft. Of dat blijkt dat je een schimmel hebt die klachten veroorzaakt. Er kunnen vele oorzaken zijn en wij gaan er iets aan doen. Na onze behandeling met behulp van de Bicom heb je inzichtelijk welke cellen verstoord zijn.

Het behandelplan

Nu wij de resultaten uit het onderzoek hebben, kunnen wij een behandelplan opstellen. Dit doen wij door aan de hand van de gegevens te analyseren welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Soms is het trillen van de Bicom al voldoende om sommige blokkades in het lichaam op te heffen en soms moeten er nog extra behandelingen gedaan worden. Klachten die al langer bestaan vergen een langere behandeltijd dan acute klachten. De behandelduur hangt dan ook af van de aard en de duur van de klacht. Een behandelplan kan bestaan uit meerdere Bioresonantie behandelingen, homeopathische medicatie of bijvoorbeeld acupunctuur. Het doel is om alle blokkades in het lichaam op te heffen zodat het lichaam weer in staat is om zichzelf te herstellen.