Wie zijn wij?

Skin Studio is meer dan een schoonheidssalon alleen. De eigenaresse van Skin Studio is Heidy Gepkens-Aaldering. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en gewichtsbeheersing, maar ook als natuurgeneeskundig therapeut. Skin Studio is een erkend leerbedrijf en daarom hebben wij ook regelmatig stagiaires die aanwezig zijn en soms gedeeltes van een behandeling doen. Als u dit niet op prijs stelt kunt u dat altijd aan mij melden.

Huidverbetering

Met succes behandel ik ernstige gevallen van acne en littekenweefsel. Heidy heeft 25 jaar expertise en heeft zich onder andere gespecialiseerd in bindweefselmassage en lymfedrainage, littekenbehandeling en de befaamde rimpelreductietherapie.
In onze salon bied ik een uitgebreid scala van anti-age behandelingen aan. Welke huidverjongingsmethode voor u het meest geschikt is, hangt af van vele factoren. Ik informeer u graag hierover in een vrijblijvend intakegesprek.

Kwaliteit

Heidy volgt voortdurend opleidingen op het gebied van huidverzorging- en verbetering. Daarmee onderhoudt zij continue het hoge kwaliteitsniveau, zodat zij u van de beste adviezen en behandelingen kan voorzien.
Daarnaast volgt zij de verplichte trainingen die vereist zijn om als natuurgeneeskundig therapeut te mogen werken.

Skin Studio is aangesloten bij brancheverenigingen ANBOS en VBAG. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten die gepaard gaan met behandelingen van acne, ontharen en alternatieve geneeswijzen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Kijk uw polis hierop na!