Sense BioHcg

Wat houdt de Sense! Afslankkuur precies in? De Sense! Afslankkuur is een afslankkuur die bekend staat om haar simpele, korte en effectieve werking. HCG is een afkorting van Humane Chorion Gonadotropine. Dit is een lichaamseigen stof die zich bevindt in het bloed van zowel mannen als vrouwen. Het stofje HCG komt met name ook voor bij zwangere vrouwen en zorgt er dan voor dat alle voedingsstoffen richting bloed en dus richting baby worden gestuurd.

Een Bio-HCG kuur

De Sense! Afslankkuur is een natuurlijk product en bevat dus geen hormonen of chemische eetlustremmers. Ook is de kuur absoluut veilig en ethisch verantwoord. U zult zich daarnaast ook erg fit en energiek voelen tijdens de kuur. Het werkt zelfs heel positief op je humeur. De toediening gaat via de mond (oraal) en dus NIET via een injectie, tevens is het product hypoallergeen, wat inhoudt dat er weinig tot geen kans is op allergische reacties. Verder heeft het product geen bijwerkingen, en zorgt het niet voor een hongergevoel.

Hoe werkt een BIO-HCG kuur?

Als u niet zwanger bent, zorgt dit stofje ervoor dat uw vetten worden afgebroken en omgezet worden en richting bloed worden gestuurd. Door het uitgebalanceerde dieet in combinatie met de BioHcg worden uw vetten verbrand en kunt u de restanten uitplassen en valt u ziender ogen af.

Hoelang duurt de kuur?

De kuur duurt 24 dagen en is dus van korte duur. Het is mogelijk om de kuur langer te doen bij bijvoorbeeld extreem overgewicht. Hierbij kunt u de kuur gewoon twee keer zo lang doen, oftewel 48 dagen. Na de kuur moet u wel rekening houden met een stabilisatie periode van 3 tot 6 weken.

Begeleiding

De Sense! Afslankkuur kunt u onder begeleiding van onze voedingsdeskundige Heidy Gepkens volgen. U komt wekelijks bij haar op consult en wordt begeleidt tijdens uw afvalproces, maar ook tijdens uw stabilisatie fase, zodat u na deze periodes een blijvend gezond eet- en leefpatroon kunt leven.

Waar te koop

De Sense! Afslankkuur kunt u kopen bij Skin Studio in Didam aan de Meeuwstraat 25 en in Zevenaar in onze winkel aan de Markt 61. Uiteraard kunt u de kuur ook online kopen bij www.biohcgwinkel.nl