Rimpel Reductie Therapie

Wat is Rimpel Reductie Therapie?

De Rimpel Reductie Therapie is een speciale massagetechniek die aansluit op de bindweefselmassage. Velen ervaren de bindweefselmassage als intensief, nou deze massage is nog een stukje intensiever en werkt heel doelgericht op rimpeltjes en littekens.
Door deze massage krijgt u een langdurig en mooi effect van huidverbetering en dus rimpel- of litteken reductie

De Rimpel Reductie Therapie werkt heel specifiek op de rimpel of het litteken, er wordt tot op de cm nauwkeurig gewerkt, met een direct zichtbaar resultaat.

Welk resultaat mag u verwachten?

  • De rimpels worden minder diep
  • Het volume van uw huid neemt toe
  • Uw huid ziet er strakker uit
  • Uw huid voelt soepeler en meer ontspannen aan.
  • Uw huid ziet er egaler uit
  • Uw huid wordt steviger
  • Aanmaak van uw eigen Hyaluronzuur, uw huid gaat dus weer vocht vasthouden en u krijgt dus huidverbetering van binnenuit
rimpelreductietherapie
rimpelreductie

Daar waar de bindweefselmassage stopt gaat de Rimpel Reductie Therapie verder, waardoor er een nog mooier en langduriger resultaat wordt verkregen. Deze intensieve therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het volume naar de oorspronkelijke plaats, door middel van een krachtige massage diep in het onderliggende huidweefsel.

Op een groot gedeelte van de grepen uit deze massage is door Hannah Hakze (de founder van hannah) octrooi verkregen, omdat er een daadwerkelijke huidverbetering kan plaats vinden van maar liefst 35 tot 80%.
Deze huidverbetering is wetenschappelijk bewezen.

Wilt u weten wat deze behandeling voor u kan betekenen? Kom dan voor een vrijblijvend intake gesprek bij ons langs. Een afspraak hiervoor kunt u maken via 0316-294311 of 0316-345444 of online een afspraak maken.