Huidmeting

SkinAnalyser H99 2-0 Meten is Weten, was het credo van Hannah Hakze de founder van hannah. En dat is één van de dingen die nog steeds worden nageleefd door ons en vele andere hannah huidcoaches.

Iedere meting is een momentopname,  maar ook hèt uitgangspunt van de hannahbehandeling en de productadvisering die wij doen.  Een huidmeting en -analyse wordt bij Skin Studio gratis gedaan.

Wat wordt er zoal gemeten met hannah SkinAnalyzer?

We meten de Vochtwaarde van de huid, hoe vochtig is hij aan de oppervlakte?

Dat is heel bepalend voor je huidconditie. Want een vochtarme huid kun je niet voeden met vetten (lipiden) en kan dus ook niet de in vetoplosbare vitamines opnemen. Dus de conditie van een vochtarme huid zal niet verbeteren, hoe rijk de creme aan werkzame stoffen ook is, als je niet eerst de vochtproblemen oplost.

Als we de Vetwaarde van de huid meten dan kijken we of er genoeg vet op de huid ligt.
Als een soort vetfilmpje om de huid tegen alle negatieve invloeden van buitenaf te beschermen, zoals, wind, regen, kou etc.

Daarna meten we de Zuurgraad van de huid.
De zuurgraad van de huid geeft een bescherming van de huid tegen bacteriën en schimmels
Een te hoge zuurgraad (Ph) van de huid geeft aan dat er een vochttekort in de diepte van de huidlagen is en kan dus eczeem veroorzaken op de huid. En daarentegen een lage zuurgraag (Ph-waarde) zien we vaak bij acne huiden, dus door hierop in te spelen met de behandeling en de producten krijgen we de huid sneller in balans.

Als laatste hebben we de meting met de Mexameter,  deze meet de combinatie van het melanine (de hoeveelheid pigment) en het erytheem (roodheid).
Op basis van deze meting kijken we hoe gevoelig je huid is en evt welke zonnebeschermingsproducten (welke factor) je het beste kunt gebruiken.