Acne weg ermee

Acne weg ermee, het klinkt te mooi om waar te zijn, toch zijn er echt mogelijkheden om jouw acne huid te verbeteren.

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne, oftewel jeugdpuistjes. Tijdens de pubertijd is dit een normale reactie op de verandering van de hormonen. Zo af en toe een puistje is dan weliswaar ontsierend, maar niet problematisch. Vervelender is het als de acne grote delen van het gezicht bedekt of als het zich ook na de pubertijd nog voordoet.

Het is niet bewezen dat acne wordt veroorzaakt door vet eten of verkeerde diëten. Het vindt zijn oorsprong in talgklieren die overmatig produceren waardoor poriën verstopt raken. Echter valt niet te ontkennen dat bepaalde voeding wel negatieve invloed kan hebben op acne.

Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug. Heb je hinderlijk veel last van deze puistjes? Blijf dan niet zelf experimenteren. Voorkom dat de acne zich gaat manifesteren als een ernstig huidprobleem en lelijke littekens veroorzaakt. De huidspecialiste van Skin Studio behandelt de acne doeltreffend en adviseert je hoe je jouw huid zelf thuis kunt verzorgen. Zo maken we samen de zin Acne weg ermee, tot werkelijkheid.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten die gepaard gaan met behandeling van acne. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Kijk jouw polis hierop na!

Interesse?

Bel of app ons vandaag nog en ontdek wat Skin Studio voor jou en jouw huid kan betekenen. Mijn nummer is 06-38365523.
Natuurlijk mag je ook een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met mij maken.
Zodat ik je huid kan meten en beoordelen, zodat ik een advies op maat kan geven, voor de juiste behandeling en de juiste producten voor thuis.

Zie ik je snel?