Acne

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne, oftewel jeugdpuistjes. Tijdens de pubertijd is dit een normale reactie op de verandering van de hormonen. Zo af en toe een puistje is dan weliswaar ontsierend, maar niet problematisch. Vervelender is het als de acne grote delen van het gezicht bedekt of als het zich ook na de pubertijd nog voordoet.

Het is niet bewezen dat acne wordt veroorzaakt door vet eten of verkeerde diëten. Het vindt zijn oorsprong in talgklieren die overmatig produceren waardoor poriën verstopt raken. Echter valt niet te ontkennen dat bepaalde voeding wel negatieve invloed kan hebben op acne.

acne

Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug. Heeft u hinderlijk veel last van deze puistjes? Blijf dan niet zelf experimenteren. Voorkom dat de acne zich gaat manifesteren als een ernstig huidprobleem en lelijke littekens veroorzaakt. De huidspecialiste van Skin Studio behandelt de acne doeltreffend en advisereert u hoe u uw huid zelf thuis kunt verzorgen.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten die gepaard gaan met behandeling van acne. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Kijk uw polis hierop na!

Interesse?

Bel ons vandaag nog en ontdek wat Skin Studio voor u en uw huid kan betekenen.

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.

Bel 0316 – 29 43 11 / 0316 – 34 54 44