Fruitzuurbehandeling

Effect

Fruitzuren zorgen voor een diepe reiniging van de huid. Deze zorgen er voor dat de bovenste afgestorven huidlaag (hoornhuid) loslaat waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Fruitzuren zijn met name geschikt voor het behandelen van:

  • Ouderdomsvlekken
  • Verdikte hoornlaag
  • Acne en acnelittekens
  • Hyperpigmentatie
  • Rokershuid
  • Kleine rimpeltjes

Werking

De glycolid acid gel bevat in de natuur voorkomende zuren. Deze zuren zorgen er voor dat de hoornhuidcellen van elkaar loskomen en worden afgestoten. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd

Behandeling

Skin Studio behandelt met 30% en 70% zuurconcentraties van hannah. Afhankelijk van het type huid en het huidprobleem kiest de specialiste voor het meest geschikte concentraat.

Alvorens met de fruitzuurbehandeling te beginnen wordt uw huid in conditie gebracht zodat de werkzame stoffen dieper in de huid doordringen. De juiste inwerktijd van het fruitzuurconcentraat is per persoon verschillend. We bepalen dat door de reactie van uw huid op de stoffen continue en nauwgezet te controleren.

We adviseren u om tijdens de behandeling en gedurende vier weken daarna niet in de zon te gaan of uw huid te peelen, scrubben of harsen. Verder krijgt u voor uw behandeling een voor uw huid gemaakt huidverzoringsadvies. Gezien de intensiteit van deze behandeling wordt deze behandeling alleen uitgevoerd als u hannahproducten voor thuis gebruikt.

Interesse?

Bel ons vandaag nog en ontdek wat Skin Studio voor u en uw huid kan betekenen.

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.

Bel 0316 – 29 43 11 / 0316 – 34 54 44