Gewichtsbeheersing

Met een mooie, stralende, gezond ogende huid voelt ieder mens zich gelukkiger. Met een prachtig lichaam in de juiste proporties wordt men vaak nog blijer. Maar hoe bereikt u dat? W ij hebben hiervoor de perfecte oplossing, door onze goede huidverbeteringsbehandelingen brengen wij uw huid van buitenaf weer in conditie. Maar er zal ook van binnenuit gewerkt moeten worden om u echt te laten stralen. Ook hierin kunnen wij u nu begeleiden, door middel van voedingsadvies en/of voedingssuppletie.

Voedingsdeskundige

Bij goede adviezen geven horen ook goede diploma’s. Heidy is een BIG geregistreerde verpleegkundige, gediplomeerd voedingsdeskundige en  Proslankcoach en Lignavita dieetcoach. Daarnaast volgt zij jaarlijks de nodige trainingen om helemaal up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen.

Interesse?

Heeft u ook al van alles geprobeerd om op uw streefgewicht te komen, bent u opzoek naar een ander/gezonder voedingspatroon, zoekt u goede sportvoeding of wil u af van plaatselijke vetophopingen? Bel ons vandaag nog en ontdek wat Skin Studio voor u kan betekenen. Een persoonlijk informatie gesprek met Heidy is geheel vrijblijvend.

Bel 0316 – 29 43 11 / 0316– 34 54 44