Lignavita

Lignavita is een uitgebalanceerd eiwitdieet, om op een gezonde en effectieve manier uw overgewicht te verliezen. Hoe slank je af? Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

De voordelen van Lignavita

  • Makkelijk en effectief gewichtsverlies;
  • Goodbye hongergevoel, hello vitaliteit;
  • Behoud van de spiermassa;
  • Tot 85% vetverbranding;
  • Wetenschappelijk onderbouwd;
  • Langdurige resultaten!

De twee methodes van Lignavita:

  1. Het afslankprogramma: Dit is er voor wie overgewicht kordaat wil aanpakken.
  2. Het onderhoudsprogramma: Dit wordt ingezet voor een ieder die het gewicht op peil wil houden, zoals na culinaire verplichtingen of overdaad en als vitamine en vezelrijke aanvulling op de dagelijkse kost.

Begeleiding:

Het lignavita eiwit dieet kunt u doen onder de begeleiding van onze gediplomeerde voedingsdeskundige, Heidy Gepkens. Tijdens uw kuur komt u wekelijks op consult en bespreken wij uw vorderingen. Wij kijken niet alleen of u genoeg gewicht verliest, maar ook of u wel genoeg vetten verbrandt, want daar is het uiteindelijk toch om te doen.

Waar te koop:

U kunt Lignavita kopen bij Skin Studio aan de Meeuwstraat in Didam of in Zevenaar in onze winkel aan de Markt 61. Tevens kunt u de Lignavita online bestellen bij www.lignavitashop.nl