Peeling tijd

Het is najaar is bij uitstek Peeling tijd.

Hoezo is het het najaar bij uitstek Peeling Tijd hoor ik je denkenIn de zomer hebben we door alle zonnestralen een prachtige kleurtje gekregen en lijkt onze huid er geweldig uit te zien. Maar nu de zon een beetje wegblijft lijkt die mooie stralende huid ineens wat matter. Hij oogt wat valer en wat dikker, misschien zelfs wat grauwer.
Hoe komt dit nou? Eigenlijk is het heel eenvoudig onze huid is een heel slim en vernuftig orgaan. Onze huid snapt, dat als je de huid blootsteld aan de zon hij beschermd moet worden.

De enige manier waarop je huid dit kan doen is door zich te verdikken.
En als dan die zonnestralen afnemen en je kleurtje terugloopt, lijkt je huid niet meer zo stralend. Want doordat hij verdikt is, is de doorbloeding minder zichtbaar en lijkt hij valer.

Wat kun je hieraan doen?

Het beste wat je kunt doen is je goed laten adviseren bij een hannahhuidcoach zoals ik ben. Dan kan er op maat gekeken worden naar de beste optie voor jouw huid.
Eén van de mogelijkheden is thuis een kuurtje met de enzympeeling te doen. Dan gebruik je 5 tot 7 dagen iedere dag een enzympeeling en lossen de dode huidcellen beetje bij beetje op.
Of gedurende de nacht de primum elixer gebruiken, dit is een peeling op amandelbasis die werkt terwijl jij slaapt. Lekker handig toch?

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een intensieve peeling van je huid, zoals de fruitzuren of zelf TCA peeling of Apple of powerpeel tijdens een behandeling in de salon.
Wil jij graag weten welke peeling voor jou geschikt is? Vraag het mij gerust en natuurlijk mag je ook een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek.

 

Heidy Gepkens-Aaldering

Huidcoach
Touch of Matrix Therapeut
Bachelor in Health

Skin Studio

Zevenaar