Touch Of Matrix bewustzijnsmethode

Skin Studio; Touch of Matrix bewustzijnsmethodeHeb jij al eens gehoord van de Touch of Matrix bewustzijnsmethode?

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven.
Mooie en minder mooie. De vraag is: wat doen wij ermee?
Velen zullen zeggen: ach… het heeft een plek gekregen.
Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je die gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet.
Eerst is dat geen probleem, je harde schijf kan dat nog wel aan. Er is immers plaats genoeg op je harde schijf. Maar wat als je dat met alles en iedere gebeurtenis uit je leven doet?

Je geeft het een plekje op je harde schijf, maar zo krijg je steeds mindere vrije ruimte op je harde schijf.

Je harde schijf raakt vol en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren, je wordt langzamer en de verbinding met het internet wordt verstoord. Je raakt overvol, met angsten, zorgen en klachten.
Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht maar stel dat dit niet het gewenste resultaat geeft. Immers alles door medicatie onderdrukken is niet de echte oplossing en wanneer je psychologische hulp krijgt lijkt dat op het sorteren van het bureaublad van je computer, je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg. ‘Het zit tussen de oren.’ wordt zelfs gezegd. Vage klachten die maar niet weg gaan kunnen het gevolg zijn. Een van je grootste blokkades is dan het verstand.

 

Hoe werkt Touch Of Matrix bewustzijnsmethode? En wat kan het voor je betekenen?

Touch of Matrix zorgt er dus voor dat jij weer een optimale verbinding krijgt met jouw harde schijf, ook wel je ‘Ware Ik’ genoemd.
Hierdoor wordt je verstand uitgeschakeld en zal je een leegte ervaren, die erg belangrijk is bij deze methode.
Door een optimale verbinding gaat jouw (laten we zeggen) besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er helemaal niets voor te doen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. In zeer korte tijd zijn de blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven.

Geloof je het niet? Geen probleem, je hoeft het niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan! Maak kennis met Touch Of Matrix bij Skin Studio in Zevenaar.

Het is een baanbrekende bewustzijnsmethode die alles letterlijk en figuurlijk in beweging brengt.
De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Gunther de Jong, de man achter Touch Of Matrix. Dit alles wordt ondersteund door de kwantumfysica: de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld.

Door dit morfogenetisch veld te vergelijken met het internet wordt de vergelijking ‘de mens als computer’ steeds begrijpelijker. Het internet, het netwerk van verbindingen, maakt dat niets onmogelijk is. Want stel je eens voor dat wat wij wonderen noemen inderdaad een deel van een wetenschap is die we, vooralsnog, niet kunnen bewijzen. Ik, Heidy Gepkens ben gecertificeerd Touch of Matrix therapeut en ben nog steeds dagelijks verrast door de snelheid en resultaten van de Touch of Matrix.
Wil jij ook beweging in je systeem? Blijf dan niet stilstaan en kies voor een Touch of Matrix behandeling.

Heb je vragen over deze behandeling? Dan kan je mij bereiken op: 0316-345444.
Ben je er zeker van dat je een behandeling wilt boek deze dan online in.

Klik hier om het intakeformulier te downloaden.

Ps; Heidy is aangesloten bij de VBAG