Vale rokershuid? Doe er wat aan…..

Uw huid is vaal, dof en heeft grove poriën: de huid van een roker. Niet zo gek, wanneer je bedenkt dat met iedere haal 4000 giftige stoffen diep ons lichaam binnendringen. Stoffen die er uiteindelijk ook voor zorgen dat onze huid zuurstof tekort komt. En zoals u zult snappen, zonder voldoende zuurstof is er geen goed leven mogelijk, dus ook geen gezond leven voor uw huid. Daar is wat aan te doen.

De Skin Studio behandelingen
Wij hebben meerdere therapieën die inwerken op de rokershuid. Hieronder de vier populairste:

  • Bindweefselmassage. Een stevige massage die de huiddoorbloeding stimuleert; werkt verjongend en verstevigend, voorkomt rimpels, verklevingen en de huid is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.
  • Microdermabrasie. Met behulp van fijne kristallen en speciale apparatuur verwijderen we plaatselijk en nagenoeg pijnloos een laagje van de opperhuid, waardoor uw huid er weer frisser en jeugdiger gaat uitzien. Deze behandeling stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken en de productie van collageen en elastine te verhogen.
  • Fruitzuurpeeling. Fruitzuren zorgen voor een diepe reiniging van de huid, verwijderen de bovenste afgestorven huidlaag, waarmee oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.
  • TCA chemische peeling. Bij ernstige klachten verwijderen we met specifieke peelingstoffen dode cellagen, zodat gezonde nieuwe cellen aangemaakt worden en de huid haar helderheid en stevigheid terugkrijgt. Al deze therapieën verbeteren de huid zichtbaar en van binnenuit, dus structureel.

Er zijn combinaties van therapieën, ondersteund met speciale producten. Bij Skin Studio Didam en Zevenaar hanteren wij bij voorkeur deze:

hannah vijf stappen programma:
Reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, beschermen: een intensief programma, deels in de salon, deels thuis, met geweldige resultaten. In essentie komen hier alle behandelingen samen, waarbij de effectiviteit van de therapieën verder ondersteund wordt door diepwerkende producten, zoals Cell Active, dat de doorbloeding bevordert, en Oxys Genes, voor een intensieve zuurstofboost.

Het hannah programma werkt intensief en duurzaam. Gegarandeerd resultaat: een beter doorbloedde huid, die zich kenmerk door een zacht roze tint, en een fijnere huidstructuur, waardoor de huid er frisser strakker en jonger uitziet.

Rokershuid? U kunt er wat aan doen!