Complementair

Complementair?
Hier zal ik proberen uit te leggen waarom ik het onderdeel complementair in mijn praktijk zo belangrijk vind.
Mijn stelregel is altijd een mooie huid komt van binnenuit. Daarom is het belangrijk om naast een goede huidanalyse en diagnose ook een intake te doen over de rest van jouw leven en leefstijl.

Soms moeten we eerst kijken naar andere problemen dan alleen je huidproblemen. Want als jouw lichaam niet de juiste bouwstoffen binnen krijgt, dan is het lastig of zelfs onmogelijk om huidverbetering te bewerkstelligen.
Of als jij net een stressvolle periode achter je hebt en je staat zogeheten nog helemaal op spanning. Juist dan is het lastig om je huid volledig ontspannen te laten stralen. Dit alles natuurlijk in overleg en met de methode die we daarvoor samen goed vinden.
Een aantal van die methode zijn hieronder te lezen.

Neem bijvoorbeeld de Touch of Matrix hiermee kan je op een snelle en doeltreffende manier allerlei blokkades in jouw systeem op te ruimen. Daardoor kun je meer ontspannen in je leven verder. Het is een bewustzijnsmethode waar je absoluut niet in hoeft te geloven. Het is prima als je jezelf ervoor wilt openstellen, de rest komt vanzelf.

En met behulp van de BioresonantieMethode kunnen we vrij snel ontdekken of jou lichaam een tekort heeft aan voedingssroffen. Ofdat je juist ergens allergisch voor bent.

En middels de Quantum Allergy, kunnen jij en ik heel snel jouw allergieën aanpakken.

En juist de combinatie van de behandeling van zowel de binnen en de buitenkant maakt dat jij en ik samen tot een prachtig resultaat kunnen komen. Dat noem ik Huidverbetering ten Top!

Zijn er na het lezen van deze pagina nog vragen dan kun je mij altijd bellen of appen op 06-38365523.
Natuurlijk mag je ook een afspraak inplannen voor een intake gesprek via mijn site