Wanneer was het echt stil in jouw hoofd?

Ken je dat? Je hebt vakantie, je krijgt rust. En dan ontstaan er allerlei ideeën.
Als ik terug kom ga ik thuis dit en dat opruimen of juist dit of dat veranderen in mijn kamer of mijn huis.
Qua werk ga ik ook eens even wat veranderen! Ik ga dingen beter plannen en structureren en misschien moet ik toch maar eens wat minder werken.
En oh ja mijn social media ga ik ook beter beheren, ik ga het netjes doen zoals het hoort (zakelijk gezien 😉), mijn post goed voor bereiden en dagelijks op hetzelfde tijdstip posten.

Voor je het weet ben je 10 dagen thuis van je vakantie. En zie je dat er niks is veranderd, want ineens ga je vanuit die heerlijke flow vanuit je vakantie over in de flow van alledag. Weer heerlijk werken, 6 dagen per week, klanten behandelen, zowel huidverbetering, permanent make-up als ook Touch of Matrix, afspraken met nieuwe stagiaires. Heerlijk love my job. Uurtje meer of minder maakt niet, ik heb per slot van rekening toch 2 weken vakantie gehad😉.

Moment van bezinning

En dan komt het trieste nieuws dat een goede collega Touch of Matrix therapeut, veel te vroeg op 42-jarige leeftijd is overleden. Pff dat komt binnen, ik ben totaal van slag, hup, hup tussen de bedrijven door een korte inzamelingsactie organiseren onder de collega’s zodat we een mooi bloemstuk bij het afscheid hebben.
Dan de eerste oefen/intervisie ochtend van onze groep Touch of Matrix therapeuten zonder onze collega. Natuurlijk is het mijn taak als mede-organisator om dit keurig te regelen met een gepaste foto etc etc.

Oja en dan moet ik natuurlijk niet vergeten te vermelden dat ik in die 10 dagen terug in Nederland natuurlijk ook het trainen bij mijn personal trainer weer heb opgepakt en gisteren voor het eerst mee heb gedaan met een cursus in het kader van spirituele ontwikkeling.
En dan vind ik het vreemd dat ik vanochtend hoofdpijn heb? Jij ook?
Nou ik eigenlijk niet, het is tijd om echt rust in mijn systeem te brengen, tijd om een collega Touch of Matrix Therapeut te bezoeken en mijn hoofd oprecht rust te gunnen.

Herken jij dit nou ook?

En gun jij jezelf ook rust en ontspanning in jou hele systeem? Denk er dan eens over om ook een keer een Touch of Matrix behandeling te doen of misschien moet je er niet over nadenken, maar het gewoon doen.

Touch Of Matrix

Heidy Gepkens-Aaldering

Huidcoach
Touch of Matrix Therapeut
Bachelor in Health

Skin Studio

Zevenaar