Afslankkuren

Wilt u graag afvallen onder begeleiding? Wij zijn gespecialiseerd in afslankkuren en kunnen u begeleiden tijdens het werken naar uw persoonlijke doel. Wij kunnen u begeleiden door middel van het bieden van voedingsadvies en/of een voedingssuppletie. Wij werken onder andere met Sense! Afslankkuur en Lignavita, voor het lokaal afvallen werken wij met de Transion en de Cavitatie.

Sense! Afslankkuur

De Sense! Afslankkuur is een afslankkuur die bekend staat om haar simpele, korte en effectieve werking. HCG is een afkorting van Humane Chorion Gonadotropine. Dit is een lichaamseigen stof die zich bevindt in het bloed van zowel mannen als vrouwen. Het stofje HCG komt met name ook voor bij zwangere vrouwen en zorgt er dan voor dat alle voedingsstoffen richting bloed en dus richting baby worden gestuurd. De Sense! Afslankkuur is een natuurlijk product en bevat dus geen hormonen of chemische eetlustremmers. Ook is de kuur absoluut veilig en ethisch verantwoord. Wanneer u meer wilt weten over de Sense! Afslankkuur, kunt u hier meer informatie vinden.

Wat is Lignavita?

Lignavita is een uitgebalanceerd eiwitdieet, om op een gezonde en effectieve manier uw overgewicht te verliezen. Een eenvoudig dieet waarmee overtollige kilootjes er af vliegen en er geen jojo-effect ontstaat. Er zijn vele afslankkuren maar Lignavita biedt vele voordelen ten opzichte van alle andere afslankkuren. Een paar voordelen zijn dat je makkelijk en effectief gewicht verliest en dat je de spiermassa behoudt. Meer informatie over deze afslankkuur kun je vinden op onze website

Onze gediplomeerde voedingsdeskundige helpt je en begeleidt je graag met afvallen en wil je graag advies geven over welke afslankkuur je kunt gebruiken. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!