Bioresonantie therapie Didam

Heeft u last van (vage) klachten en weet u niet goed hoe u verder moet? Bioresonantie therapie kan dan uitkomst bieden. Bioresonantie therapie is de behandeling van cliënt met behulp van electromagnetische trillingen. Vanwege het feit dat storende substanties als virussen en bacteriën langdurig inwerken op het lichaam worden cellen gestoord in hun werking. Het “lichaamseigen” frequentiepatroon raakt hierdoor verstoord. De bicom is het apparaat dat bij de therapie wordt ingezet. De therapie is pijnloos en heeft voor zover bekend ook geen nadelige bijwerkingen. Het doel van het inzetten van dit apparaat is om te achterhalen waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is. U kunt voor de bioresonantie therapie zowel in Zevenaar als Didam bij Skin Studio terecht.

Wat wordt er getest?

Er wordt getest of u bijvoorbeeld een allergie of onverdraagzaamheid voor bepaalde stoffen zoals voedingsmiddelen heeft. Het kan zijn dat het immuunsysteem ondersteuning nodig heeft, of dat organen zoals bijvoorbeeld nieren, lever en darmen behandeld moet worden. Ook wordt er gekeken naar wat de specifieke belastingen van de cliënt zijn. Belastingen die naar voren kunnen komen zijn o.a.: bacteriën, virussen en schimmels.

Na de test

Op basis van de informatie die uit dit onderzoek komen wordt een individueel behandelplan opgesteld. Met bioresonantie therapie kunnen we vele klachten meten en behandelen. Klachten die al langer bestaan vergen een langere behandeltijd dan acute klachten. De behandelduur hangt dan ook af van de aard en de duur van de klacht. Afvalstoffen die jarenlang opgeslagen zijn geweest in het lichaam kunnen met de Bicom worden vrijgemaakt en vervolgens worden uitgescheiden door het lichaam. Als de blokkades in het lichaam worden opgeheven, dan zal het lichaam weer in staat zijn om zichzelf te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. U zult merken dat bioresonantie therapie een effectieve therapie is. Wij bieden het op onze beide vestigingen aan. Wilt u een afspraak maken voor bioresonantie therapie in Zevenaar of Didam, bel dan naar: 0316-345444.