Bioresonantie therapie Zevenaar

Soms kan de dokter geen hulp bieden wanneer u last heeft van (vage) klachten. Wanneer u zich hierbij niet wilt neerleggen en zoekt naar alternatieven bieden wij u de oplossing aan om toch van deze vervelende klachten af te komen. Bioresonantie therapie in onze studio in Zevenaar is namelijk een zeer goed alternatief. Soms raken de cellen in uw lichaam door bepaalde gebeurtenissen in uw lichaam zo verstoord dat zij niet meer optimaal kunnen functioneren. Wanneer er geen verandering in de situatie komt, gaat dit op den duur klachten veroorzaken. Door het gebruik van een bicom, worden in uw lichaam cellen opgespoord die worden gestoord in de werking ervan. Dit gebeurt door de pijnloze electromagnetische trillingen die de bicom uitstraalt.

De bicom  in gebruik tijdens uw bioresonantie therapie in Zevenaar

Wij kijken heel breed naar de werking van de cellen in uw lichaam en sporen op deze manier de oorzaak of zelfs meerdere oorzaken op van uw klachten. Er kunnen in een complex proces dat gaande is ons lichaam namelijk verschillende oorzaken zijn die er voor zorgen dat u zich niet optimaal voelt. Een allergie kan zo opeens ontstaan terwijl u er voorheen nooit last van had. Zo kan bijvoorbeeld uit het onderzoek komen dat u intolerant bent voor bijvoorbeeld gluten, koemelk of een andere voedingsstof. Met behulp van de bicom worden er verscheidene zaken getest. Het kan ook zijn dat wij er bijvoorbeeld achter komen dat uw lever net een beetje meer ondersteuning nodig heeft. Of dat blijkt dat u een schimmel heeft dat klachten veroorzaakt. Aan het einde van de sessie met de bicom, kunnen wij u precies laten zien welke cellen verstoord zijn en hoe wij dit op kunnen lossen.

Het behandelplan

Op het moment dat wij de resultaten uit het onderzoek in onze handen hebben, kunnen wij tot actie overgaan en er voor gaan zorgen dat uw klachten verdwijnen. Naar aanleiding van de resultaten stellen wij een behandelplan op. Soms is een behandelplan niet meer nodig doordat door de trilling van de bicom sommige blokkades zijn opgeheven. Na analyse van de resultaten zijn er, afhankelijk van de problematiek, diverse behandelmogelijkheden. U kunt hierbij denken aan homeopathische medicatie, acupunctuur of juist meerdere bioresonantie behandelingen. Al deze behandelmethoden hebben één doel: blokkades opheffen zodat het lichaam in staat is zichzelf te herstellen. Heeft u vragen over bioresonantie therapie bij ons in Zevenaar? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0316-345444.