Hydro Peptide

Skin Studio in Didam biedt de exclusieve hydroPeptide behandelingen aan. HydroPeptide is een wereldwijd erkende huidverbeteringslijn die gebruik maakt van peptiden.
Daarnaast maakt HydroPeptide ook gebruik van  antioxidanten en hydrateert om de huid te verbeteren en te beschermen.
HydroPeptide is sinds 2004 op de markt en maakt gebruik van zeker 60 Peptides. HydroPeptide maakt gebruikt van Groeifactoren, hyaluronzuur en antioxidantrijke botanische stamcellen.
Deze geweldige combinatie zorgt voor verbijsterende huidverbeterings resultaten.

Intake
Als je bij mij komt beginnen we met een intake. Aan de hand van dit intakegesprek, bepalen we samen wat de doelstelling is van jou en wat er realistisch is.
Want ik kan veel resultaten bereiken, maar kan nog steeds niet toveren.
Daarna krijg je een product advies van de HydroPeptide producten. Een goed resultaat is alleen te verwachten als jij thuis samenwerkt met mij.
Dit houdt in dat jij thuis 365 dagen per jaar je huid verzorgd volgens mijn adviezen. Als jij hiermee accoord gaat dan hebben we een samenwerking!
Pas dan stellen we samen een behandelplan op dat aansluit bij jouw unieke huidbehoefte.

De behandeling
De behandelingen van hydroPeptide zijn op maat gemaakt voor jouw huidbehoefte en omvatten een scala aan opties.
De mogelijkheden zijn onder andere anti-aging of liever gezegd pro-aging! Daarnaast zijn er hydraterende en herstellende behandelingen.
Met de krachtige formules van hydroPeptide en de vaardigheden van Heidy van Skin Studio, kunt u verwachten dat uw huid er gezonder, stralender en jeugdiger uitziet.

De deskundige huidspecialist Heidy van Skin Studio is opgeleid en gecertificeerd in hydroPeptide behandelingen. En Skin Studio mag zich een HydroPeptide Genius Instituut noemen.

 

Of jij nu op zoek bent naar verbetering van rimpels, fijner lijntjes, een ongelijkmatige huidskleur of andere huidproblemen. Laat je een verrassen door het resultaat van de producten van HydroPepHydroPeptide Logoitide.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek en ervaar de kracht van hydroPeptide bij Skin Studio in Didam. Jouw huid zal je dankbaar zijn.