Schoonheidsspecialiste Didam

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Didam? Dan bent u bij het team van Skin Studio aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan de Meeuwstraat 25 in Didam en de Markt 61 in Zevenaar. U kunt bij ons terecht voor meerdere behandelingen. Wij zijn namelijk in verschillende behandelingen gespecialiseerd en houden onze kennis bij door het regelmatig volgen van cursussen. Inmiddels heeft de eigenaresse al meer dan 22 jaar ervaring opgebouwd.

Ontspannen tijdens een behandeling van uw schoonheidsspecialiste in Didam.

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, weet u dat u behandeld wordt door een ervaren schoonheidsspecialiste in Didam. Wij doen werkelijk van alles. Zo kunt u voor wimperextensions bij ons terecht, maar ook voor bruidsmake-up, shellac nagels (gellak nagels die onder een uv-lamp gehard worden) en ook voor harsen op ongewenste plekken. Wat denkt u overigens van onze hotstone massage? Onze schoonheidsspecialiste in Didam zorgt dat u heerlijk ontspant tijdens een behandeling. Wij werken met verschillende merken, maar toch wel het merendeel met de producten van hannah. Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De hannah producten zijn perfect op elkaar afgestemd en zijn zo ontwikkeld, dat het gewenste resultaat al snel zichtbaar wordt. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van hannah producten is om een beschadigde huid weer in balans te brengen en daarmee de huid weer te laten herstellen. Voor ons heeft hannah haar waarde meer dan eens bewezen en daarom werken wij er ook graag mee.

Afspraak met een schoonheidsspecialiste in Didam bij Skin Studio

Wij doen alles op het gebied van huidverbetering, huidverjonging, wellness en ook op het gebied van gewichtsbeheersing kunt u bij ons terecht. Bel snel voor een afspraak met een schoonheidsspecialiste in Didam bij Skin Studio. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Zevenaar.