Schoonheidsspecialiste Doesburg Duiven

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Doesburg of Duiven? Wij hebben inmiddels een vast klantenbestand opgebouwd van klanten uit Doesburg, Duiven, Arnhem en verder of juist dichterbij. Wij gaan namelijk voor kwaliteit, expertise en prettige behandelingen, en daar willen veel van onze klanten best even voor naar Zevenaar of Didam rijden. Het is immers ook maar een klein stukje rijden naar een goede schoonheidsspecialiste vanuit Duiven of Doesburg.

Waarom naar onze schoonheidsspecialiste in Doesburg en Duiven?

Zoals wij al eerder schreven, hechten wij veel waarde aan het bijblijven van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij investeren veel in cursussen en opleidingen, omdat wij onze klanten het beste willen bieden. U kunt bij ons terecht voor een variatie van behandelingen op de volgende gebieden; huidverbetering, huidverjonging, gewichtsbeheersing en wellness. Dit kunnen behandelingen zijn voor het verbeteren van de huid rondom een litteken, acne behandelingen, bindweefselmassages, Vip Transion behandelingen en hotstone massages. Verder bieden wij ook de gewone ‘standaard’ behandelingen als een gezichtsbehandeling, shellac nagels of wimperextensions. U vindt onze prijslijst hier.

Uw schoonheidsspecialiste bereiken vanuit Duiven of Doesburg

Wij zijn gevestigd midden in het centrum van Zevenaar. Op slechts drie minuten lopen vindt u een goede parkeergelegenheid. Ook bij onze vestiging in Didam is parkeren geen probleem. Wilt u een afspraak maken, dan kan dit. Wij werken van maandag tot en met zaterdag en hebben op vrijdagavond ruimere openingstijden. In Didam zijn wij zelfs drie avonden langer open. Wilt u langskomen? U voorkomt teleurstelling als u vooraf even contact met ons opneemt om zeker te weten dat we u kunnen ontvangen. Bel nu: 0316-345444 voor een afspraak in onze vestiging in Didam of Zevenaar. Rijdt u ook liever een stukje naar een goede schoonheidsspecialiste vanuit Duiven of Doesburg? Wij verwelkomen u graag als klant van Skin Studio.