Touch of Matrix Zevenaar

Wist u al dat u voor een touch of matrix behandeling in Zevenaar terecht kunt?

Bent u al naar uw huisarts geweest met uw klachten en is er geen passende oplossing gevonden voor uw klacht? Kunt zich er niet bij neerleggen dat u met deze klachten moet leren leven en wilt u weten of de alternatieve geneeskunde iets voor u kan betekenen? Dan is Touch of Matrix wellicht een methode die perfect bij u past. Wij bieden de methode Touch of Matrix in Zevenaar aan. Door gebruik te maken van deze methode, gaan wij op zoek naar een oplossing om uzelf weer beter te voelen.

Het klinkt allemaal heel logisch, hoe ouder u wordt, hoe meer u mee maakt. Wanneer u te maken heeft gekregen met een aantal vervelende gebeurtenissen, zal dit veel van u vergen en zult u dit moeten verwerken. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt, kunt u problemen ontwikkelen op fysiek en mentaal gebied. Vaak wordt dan een huisarts of psycholoog geraadpleegd. Wanneer zij voor uw gevoel onvoldoende voor u kunnen betekenen, probeer dan uw zelfgenezend vermogen aan te spreken door middel van een Touch of Matrix behandeling in Zevenaar.

Touch of Matrix om uw zelfgenezend vermogen te activeren

U komt hierdoor in contact met uw Ware ik. Günther de Jong heeft op basis van zijn inzichten deze inmiddels zeer succesvolle bewustzijnsmethode verder doorontwikkeld. Het klinkt wellicht heel zweverig, maar zodra u een behandeling ondergaat, zult u het tegenovergestelde ervaren. Door slechts één aanraking aan bijvoorbeeld uw schouder of elleboog, kan alles al in werking worden gezet. Letterlijk en figuurlijk. U komt hierdoor beter in balans, zowel fysiek als mentaal. Niet onbelangrijk is het feit dat de werking van Touch of Matrix ondersteund wordt door de kwantumfysica. Bij de kwantumfysica wordt er vanuit gegaan dat wij slechts voor 1% bestaan uit een vaste stof, de overige 99% atomen verplaatsen zich vliegensvlug door het lichaam. Door de simpele aanraking tijdens de behandeling worden organen, systemen en klieren herschikt en in evenwicht gebracht. De vervelende pijn en/of ontstekingen zullen onmiddellijk gaan verminderen. Het hele lichaam wordt met elkaar verbonden door de juiste trilling.

Lijkt het u wel wat om uw zelfgenezend vermogen te activeren en wilt u een afspraak maken voor uw Touch of Matrix behandeling in Zevenaar? Bel dan naar 0316-345444 voor het maken van een afspraak. Heeft u nog vragen? Dan kunt u hetzelfde nummer bellen voor meer informatie, wij staan u graag te woord!

 

ps: Heidy Gepkens, Touch of Matrix therapeut, is aangesloten bij de VBAG