Schoonheidsspecialist Duiven

Uw schoonheidsspecialist in Zevenaar (vlakbij Duiven)

Zoekt u eigenlijk een schoonheidsspecialist in Duiven? Skin Studio zit vlakbij en biedt u vele voordelen en uitgebreide behandelingen. Kom naar Skin Studio in Zevenaar! Wij weten precies wat goed voor u is. Uw gezicht spreekt boekdelen. Een mooie, verzorgde en gezonde huid straalt en u straalt mee. Wallen, rimpels en onzuiverheden geven u daarentegen een vermoeid en ongezond uiterlijk. Genoeg redenen dus om uw huid die verzorging te geven die ze verdient. Bij de medewerksters van Skin Studio is uw gezicht in vertrouwde, verzorgende handen en onze medewerksters zullen er voor zorgen dat u stralend de salon weer uit loopt.

Schoonheidsspecialiste, ook voor klanten uit Duiven

Skin Studio is de schoonheidssalon in Zevenaar en Didam met diverse specialisaties. Onze schoonheidsspecialistes behandelen klanten uit Duiven, Beek en verder omliggende plaatsen. Wij zijn meer dan zomaar een beautysalon. Met name op het gebied van anti-aging heeft Skin Studio diverse behandelingen om uw rimpels te verminderen en uw huid jonger te laten lijken. Ook bieden wij de standaardbehandelingen aan, zoals het epileren van wenkbrauwen.

Kiest u voor Skin Studio, dan kiest u voor klasse:

  • U ontvangt een uitgebreide en vrijblijvende huidanalyse en intakegesprek;
  • U wordt behandeld met de beste producten van de gerenommeerde merken hannah, La Colline en Youngblood;
  • Uw huid ontvangt ook thuis de beste verzorging door onze adviezen en producten voor thuisgebruik;
  • Uw ontsierende huidproblemen worden effectief aangepakt door onze specialisaties.

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak met een schoonheidsspecialiste van Skin Studio? Wij hebben twee vestigingen. Eén in Zevenaar en één in Didam. Bel voor een afspraak naar Skin Studio  voor een afspraak zodat u geholpen wordt door één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Bel naar: 0316-345444 (Zevenaar) of 0316-294311 (Didam).