Verkoop je huid zo duur mogelijk!

Ouder worden, je kunt hoog of laag springen, maar niemand ontkomt eraan. Mooi ouder worden en dan ook nog eens op een veilige en natuurlijke manier is een ander verhaal. Goed nieuws: het kan!

Verlies van onderhuids vet, collageen en elastine is een natuurlijk proces, waarop je zelf invloed hebt. Wie gezond eet en drinkt, voldoende slaapt, ontspant en beweegt verkoopt haar huid zo duur mogelijk. Maar niet altijd lukt dat. Stress, drukte , het is van alledag en voor je het weet schieten alle voornemens er bij in.

 

Bindweefselmassage

Hannah Hakze ging daarom nog een stapje verder. Zij ontwikkelde in de jaren negentig een uniek totaalconcept in duurzame huidverbetering. Met als belangrijk onderdeel de revolutionaire bindweefselmassage. Ze overtuigde mij meteen. Het rollen van de huid, het trekken van sporen in de huidplooien en het opheffen van verklevingen in de huidlaag in het gezicht via diepe massage technieken verbetert de doorbloeding en de stofwisseling van de huid. Het resultaat: een stralende teint! Zeker als je de behandeling regelmatig herhaalt. Ik volgde haar pad en schoolde me tot hannah huidcoach.

 

Hannah Hakze

Deze maand is het acht jaar geleden dat Hannah Hakze op 52-jarige leeftijd overleed aan borstkanker. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Haar natuurlijke producten en behandelmethodes werkten. Ze vormde zelf het levende bewijs: tot haar dood zag ze er stralend uit. Hannah stierf veel te jong, maar ze liet een prachtige erfenis na. Als hannah huidcoach kruip ik graag in jouw huid!

BWM_blog-300x199