Dermatude Meta Therapy in Zevenaar en Didam

Onderzoek wijst uit dat na het 25e jaar uw huid kenmerken van huidveroudering gaat vertonen. Sommige kenmerken kunnen zijn; het dunner worden van de huid, het verslechteren van de doorbloeding en het verminderen van de aanmaak van collageen en elastine. Dit uit zich door rimpels en plooien en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen aan uw huid optreden. Het is een natuurlijk proces dat van binnuit in gang wordt gezet, maar kan versneld worden door externe factoren. Dit klinkt allemaal niet al te positief, maar er is een oplossing om dit probleem aan te pakken. Draai de klok terug met Dermatude Meta Therapy en kom voor een behandeling Dermatude Meta Therapy naar Skin Studio in Zevenaar of Didam!

Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één -100% natuurlijke!- unieke methode voor:

Wat gebeurt er tijdens een Dermatude Meta Therapy behandeling bij ons in Zevenaar of Didam?

Op een pijnloze manier worden met Dermatude Meta Therapy onzichtbare microperforaties in de huid oppergemaakt. Het gevolg van deze microperforaties is dat het herstelmechanisme van je huid in werking treedt en je huid collagen en elastine gaat produceren om de microperforaties te repareren. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

Door de Dermatude Meta Therapy wordt de huid steviger, vervagen de fijne lijntjes en rimpels, wordt de doorbloeding gestimuleerd, de conditie van de huid verbetert en krijgt de huid meer elasticiteit. Er gebeurt dus veel. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums combineert. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Wilt u resultaat zien?

foto-4
foto-7

Dan zeggen deze foto’s meer dan genoeg! Wilt u een afspraak maken voor Dermatude Meta Therapy in onze vestiging in Zevenaar of Didam? Bel dan naar: 0316-345444.