Litteken- en Rimpel Reductie Therapie

Gisteren schreef ik op Facebook, dat ik heerlijk naar hannah geweest ben voor een super RimpelReductie behandeling. En dàt leverde nogal wat vragen op…
Dus vandaar mijn Blog over de RimpelReductietherapie en daarbij hoort automatisch de LittekenReductietherapie.
Want waar komt dat woord nou vandaan, RimpelReductieTherapie? En waarom wordt het in één adem genoemd de Litteken-en Rimpel Reductie Therapie van hannah?

Dat is vrij simpel uit te leggen; In principe kun je rimpels vergelijken met littekens, het zijn de zogenaamde littekens van de tijd.
Bij Littekens en rimpels is het natuurlijk volume van de huid ter plaatse veranderd. Dit kan zijn ten gevolge brandwonden, ontstekingen acne , kleine wondjes of het continue krabben aan de huid of door een ongeluk of operatie.
Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd.

De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd jaren geleden al ontwikkeld door de veel te jong overleden Hannah Hakze. (lucky me, ik heb nog les van Hannah mogen hebben)
Het doel van deze massage is het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach, zoals ik al jaren ben.

Wat mag je verwachten van deze behandeling?
Zowel bij een litteken als ook bij een rimpel is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst.
Ik zeg weleens gekscherend tegen mijn klanten; “baby’s hebben bolle wangetjes en volwassenen krijgen als ze niet uitkijken bolle hangertjes onder hun kaaklijn”
Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpelreductie therapie wordt het huidvolume weer terug gebracht naar die locaties waar het oorspronkelijk vandaan kwam.

Het effect van deze therapie is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden. Om dit te bereiken wordt een verkleefd litteken van de onderhuid losgemaakt. Dit zorgt ervoor dat littekens aanzienlijk minder zichtbaar en als minder hinderlijk worden ervaren.
Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals pijn, jeuk, roodheid en verdikkingen worden aanzienlijk minder.

Nog even terugkomend op mijn ervaring met deze heerlijke behandeling die ik gisteren mocht ondergaan. Ik heb genoten van een heerlijke intensieve behandeling.  die soms wel wat gevoelig was. Ik heb het gevoel dat er geen centimeter onberoerd is gebleven en daar wordt ik blij van. Mijn huidje straalt vandaag. Oké ik heb links en rechts een klein rood vlekje van de intensieve behandeling, maar met een klein beetje foundation is dat zo weg te werken.
Het volume in mijn huid is aanzienlijk meer dan gisterenochtend en dat wordt alleen maar beter.
Ja ik gun mijn huid het allerbeste, dus ik ga voor een Bootcamp van mijn huid.

Wat is een Bootcamp? Waarom een Bootcamp? Dat vertel ik je graag in mijn volgende Blog

Heidy Gepkens-Aaldering

Huidcoach
Touch of Matrix Therapeut
Bachelor in Health

Skin Studio

Zevenaar