Schoonheidsspecialiste in Arnhem Zuid

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Arnhem Zuid? Veel van onze klanten komen uit Arnhem Zuid. Zij willen namelijk wel iets verder rijden voor een schoonheidssalon waar kwaliteit, expertise en prettige behandelingen belangrijk gevonden worden. Wij zitten in Zevenaar, en zeg nou zelf, dat is praktisch om de hoek van Arnhem. Een klein stukje rijden naar een goede schoonheidsspecialiste vanuit Arnhem Zuid. Wij willen je graag overtuigen waarom je zeker eens in je leven een bezoekje aan onze schoonheidssalon in Zevenaar moet hebben gebracht:

Waarom naar onze schoonheidsspecialiste vanuit Arnhem Zuid?

    • Wij bieden expertise! Wij weten waar wij over praten wat betreft huidproblemen zoals acne, huidverjonging en huidverbetering. Wij hebben hier voor gestudeerd en volgen nog steeds allerlei belangrijke cursussen op dit gebied, om onze klanten het best te kunnen adviseren en onze behandelingen goed te kunnen blijven uitvoeren. Inmiddels hebben wij al meer dan 22 jaar ervaring op dit gebied en werken wij inmiddels voor diverse zorgverzekeraars.
    • Kwaliteit, wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze behandelingen. Dit resulteert in eerder genoemd punt, het volgen van cursussen, maar ook in hoe wij onze klanten behandelen. Zo hechten wij veel waarde aan hygiëne en nemen wij ook de tijd voor onze klanten bij het geven van advies.
    • Prettige behandelingen. Het ligt er maar net aan welke behandeling u wenst, een hot stone massage is natuurlijk een stuk ontspannender dan een gezichtsbehandeling waarbij mee-eters worden verwijderd. Toch doen wij ons best om u een prettige behandeling te geven. Op de achtergrond hoort u heerlijke rustgevende muziek en verder ligt u alleen op een behandelkamer waarbij de deur gesloten is, zodat u niets merkt van andere klanten en medewerkers in onze salon.

Hebben wij u al overtuigd om vanuit Arnhem Zuid onze schoonheidsspecialistes te bezoeken?

Rijdt u ook liever een stukje naar een goede schoonheidsspecialiste vanuit Arnhem Zuid? Wij verwelkomen u graag als klant van Skin Studio. Bel voor een afspraak naar: 0316-345444. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, waarbij wij op vrijdagavond ruimere openingstijden hanteren. Wij begroeten u graag als nieuwe klant van Skin Studio!