Access Bars®

We leven in een tijd waarin we allemaal gehaast zijn, gestrest zijn en behoefte hebben aan rust. Soms heb ik het idee dat we ons eigen leven niet meer leiden, dat we niet zelf de touwtjes in handen hebben van ons leven. Herken jij dit ook? Dan is de Acces bars misschien de methode waarbij ook jij rust in je hoofd en lijf kunt krijgen.

De Acces bars wordt ingezet om jouw energie niveau te herstellen, je leven te veranderen, zodat je je leven opnieuw kunt oppakken of verder door kunt pakken waar je gebleven was of misschien wel een hele andere richting in te slaan…

Wat is dan de Acces Bars?

Het is een  methode die we kunnen gebruiken bij de energetische heling. Dat klinkt misschien wat zweverig maar het is een methode die al vanaf 1990 uit Amerika is ontstaan en al jaren met veel succes wordt toegepast.

Volgens de Acces Bars theorie heeft ons hoofd 32 energetische banen, die elk een groep gedachten en ideeën vertegenwoordigen. Zo kun je o.a. spreken over de baan van de liefde, haat en creativiteit.
Als er een bepaalde baan te veel gebruikt wordt dan raakt deze baan vol en stagneert de energie, wij spreken dan van een blokkade en dit kan resulteren in een vooringenomen gedrag of houding. Er is dan geen sprake meer van flexibiliteit op energetisch niveau. Met andere woorden,  je staat dan dus niet open voor nieuwe dingen en veranderingen.

Door de punten ofwel de Bars licht aan te raken gedurende een bepaalde periode, krijg je dat de Bars weer gaan lopen ofwel dat energie gaat stromen.
Hierdoor creëer je ruimte, ruimte in je lijf en ruimte in je hoofd, het voelt als een soort van grote schoonmaak. Door de aanraking van deze punten wordt de overtollige lading losgelaten. Door al deze ruimte in je hoofd, ontstaat er ruimte en rust en dus ontspanning.

Wil jij ook weer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf, maak dan een afspraak voor een heerlijke Acces Bars behandeling. Wil je meer weten over deze behandeling dan kan je me natuurlijk altijd bellen op 0316-345444 of mail naar heidy@skinstudio.nl.