Dermatude

Draai de klok terug met Dermatude Meta Therapy

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

Hoe dan?

Bij Skin Studio kunt u zich nu laten behandelen met de Meta Therapy ofwel de Medical & Esthetical Tissue Activation therapy.

Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één -100% natuurlijke!- unieke methode voor:

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

foto-7
foto-4

Het geheim? Her-activeer de collageen en elastine productie van de huid van binnenuit.

Meta Therapy stimuleert het herstelmechanisme van de huid en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

Dermatude Meta Therapy is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Het resultaat? Een frissere en jongere versie van JOU op 100% natuurlijke wijze

De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Meta Therapy heractiveert wat uw huid in de loop der jaren verloren heeft en draait daarmee de biologische klok op natuurlijke wijze terug. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

foto-6
foto-3

 Verleng de behandelresultaten van Meta Therapy

Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De Dermatude Subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht.

Door de Meta Therapy behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor deze werkzame stoffen. waardoor u een nog beter resultaat bereikt.

Voor optimaal resultaat, krijgt u uiteraard een goed advies voor de juiste creme’s voor thuis. Het is noodzakelijk om dit advies op te volgen, zodat de huid ook thuis de juiste voedingsstoffen krijgt om de huid te optimaliseren en het maximale uit het behandelingsresultaat te halen.