Beautysalon Zevenaar

Bij onze beautysalon in Zevenaar is uw gezicht in goede handen. Uw gezicht spreekt boekdelen. Een mooie, verzorgde en gezonde huid straalt en u straalt mee. Wallen, rimpels en onzuiverheden geven u daarentegen een vermoeid en ongezond uiterlijk. Genoeg redenen dus om uw huid die verzorging te geven die ze verdient.

Wij zijn een beautysalon dat zich gericht heeft op meerdere specialisaties. Wij vinden een goede scholing van onze medewerksters erg belangrijk en dat zorgt er voor dat u altijd geholpen wordt door een gediplomeerde medewerkster. Wij richten ons onder andere ook op het gebied van anti-aging en bieden diverse behandelingen om uw rimpels te verminderen en uw huid jonger te laten lijken.

Klasse bij uw beautysalon in Zevenaar:

  • U ontvangt een uitgebreide en vrijblijvende huidanalyse en intakegesprek;
  • U wordt behandeld met de beste producten van de gerenommeerde merken hannah, La Colline en Youngblood;
  • Uw huid ontvangt ook thuis de beste verzorging door onze adviezen en producten voor thuisgebruik. Wij adviseren u graag bij het gebruik van de juiste voedingssuplementen van LaVieSage;
  • Uw ontsierende huidproblemen worden effectief aangepakt door onze specialisaties.

Wilt u graag een afspraak met één van onze schoonheidsspecialistes die werkzaam zijn in onze beautysalon in Zevenaar of Didam? Bel dan naar Skin Studio  voor een afspraak. Bel naar: 0316-34544 (Zevenaar) of naar 0316-294311 (Didam).