VPL

effect

Viridex_-_ToestelVPL is een zeer effectieve methode om in principe definitief van uw overbeharing af te komen. Het haar wordt bij de bron aangepakt, waardoor de begroeiing op den duur niet meer terugkomt.

Werking

VPL staat voor Variable Pulse Light en is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van langdurige haarverwijdering. VPL is gebaseerd op korte lichtflitsen die tijdens één flits een reeks snelle blokpulsen geven. Het pigment in het haar absorbeert het licht. De temperatuur in de haarfollikel stijgt tot 70°C, op deze manier wordt de haarfollikel vernietigd en kan er geen nieuwe haar terugkomen.

Behandeling

Veelal zijn meerdere behandelingen nodig om de overbeharing te verhelpen, maar uiteindelijk komt u waarschijnlijk voorgoed van uw overbeharing af. De haargroeicyclus bestaat uit drie fasen. Alleen in de eerste fase kan een haar succesvol worden behandeld. Vandaar dat er een aantal behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat.

Onder bepaalde omstandigheden kan de haargroei terugkomen. Denk daarbij aan hormoonschommelingen en gebruik van bepaalde medicijnen. In dat geval zal de behandeling herhaald moeten worden.

Na een succesvolle behandeling ziet de huid een beetje rood, met name rond de haarfollikels. Dit verdwijnt binnen een paar uur.

Veel zorgverzekeraars vergoeden, afhankelijk van de polisvoorwaarden, de kosten die gepaard gaan met de behandelingen.

Interesse?

Bel ons vandaag nog en ontdek wat Skin Studio voor u en uw huid kan betekenen.

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.

Bel 0316 – 29 43 11 / 0316 – 34 54 44