Universal Contour Wrap

De wereld beroemde  Universal bodywrap geeft klanten al meer dan 20 jaar resultaat. Wij garanderen dat als u met uw eerste behandeling geen 15 cm afvalt, u geen cent hoeft te betalen!UCW-Step-12-197x300

Dat is nog niet alles, wij zijn vol vertrouwen dat onze behandeling niet alleen werkt, maar een langdurig effect heeft. We garanderen u dat als het verlies van 15 centimeter niet minstens 30 dagen aanhoudt, u een gratis behandeling krijgt. *Voorwaarden zijn van toepassing

Maar buiten dit alles om zorgt deze de Universal bodywrap voor een geweldige ontgifting van uw totale systeem.

Werkwijze:

Wij beginnen met het opmeten van uw lichaam op diverse punten.
Een unieke mix van mineraalrijke klei en specialistische bodywrapping-technieken helpt om uw lichaam te reinigen & gifstoffen te onttrekken. Tegelijkertijd wordt het zachte vetweefsel actief samengedrukt zodat u direct centimeters afslankt en het lichaam in vorm wordt gebracht.

De bandages worden in een warme klei substantie gedrenkt en daarna door onze speciaal opgeleide specialistes aangebracht. Hierna kunt u heerlijk een uurtje genieten van een rustig muziekje, boekje of indien gewenst uw eigen ipad.  De bodywrap doet zijn werk terwijl u ontspant.
Echter kunt u ook tijdens deze behandeling afspreken dat u direct een gezichtsbehandeling of een manicure ondergaat. Het is maar wat u wilt.

De bodywrap wordt vervolgens verwijderd en u zult verstelt staan van de meetresultaten na de de behandeling.
Dit is geen behandeling waarbij u water verliest. We raden u zelfs aan om na uw behandeling regelmatig water te drinken om de ontgifting te stimuleren.

Nabehandeling

Nadat de bodywrap verwijderd is, blijft de speciale Klassieke klei-oplossing achter in de poriën van de huid en kunt u nog drie tot vier dagen blijven afvallen. We raden u aan om u gedurende deze tijd geen zeep met het douchen te gebruiken en uw lichaam niet in te oliën.

Na de bodywrap moet u ook veel water drinken om uw lichaam van onzuiverheden te ontdoen.

Om alle voordelen van de UCW bodywrap te ervaren, raden we u een kuur van 3 tot 5 behandelingen aan. Tussen de behandelingen moeten minstens 7 – 10 dagen zitten.

Kwaliteit

Natuurlijk weten wij dat er vele wraps in de handel zijn van diverse kwaliteiten.hologram

Als u gegarandeert de hierboven beschreven resultaten wilt, zorg er dan voor dat u zeker een èchte universal contour wrap (UCW) krijgt.
Om ervoor te zorgen dat u altijd de gewenste kwaliteit krijgt, krijgt u na afloop van elke behandeling een officieel certificaat met daarop een beveiligingshologram met een uniek serienummer. Zorg dat u deze altijd mee naar huis neemt.
Meld het altijd als u dit certificaat niet ontvangt bij info@miraclehouse.nl.